EU-kickoff

Vad handlar EU-valet den 26 maj egentligen om? Vilka frågor är aktuella för socialdemokraterna? Vad lyfter de andra partierna? Och vad betyder EU-valet egentligen för oss här i Sverige – och i Täby?

Det är några av de frågor som vi kommer att diskutera på vårt uppstartsmöte inför EU-valet den 26 mars. Vi gör det tillsammans med Nasra Ali, socialdemokratisk kandidat till EU-parlamentet, och Markus Selin, ledamot av riksdagens EU-nämnd. Nasra kommer att inleda och presentera de socialdemokratiska profilfrågorna i valet, och diskutera betydelsen av valet i ett större europeiskt sammanhang. Markus kommer därefter att gå från det stora till det lilla, i det här fallet vilken betydelse beslut i Bryssel har för Sverige och Täby. Han kommer också att gå igenom hur man i riksdagen arbetar med EU-frågor.

Tid och plats är den 26 mars kl. 18.00 i Marknadssalen, Storstugan, Gustaf Bergs Väg 17, Täby.

I samband med presentationerna kommer det att finnas tillfälle att ställa frågor och att diskutera. Vi kommer också att äta en liten bit mat tillsammans, och ha det allmänt trevligt med bl.a. lite frågesport.

För att vi skall veta hur många portioner vi skall beställa är vi tacksamma om du anmäler dig till Tomas Korpi, tel. 073-90 90 680.

facebook Twitter Email