Rapparen Malcolm B återvänder till Täby på första maj

Socialdemokraterna satsar på två kända dragplåster på första maj i Täby. Rapparen Malcolm B står scen. Huvudtalare är EU-profilen och riksdagsledamoten Åsa Westlund.

Åsa Westlund, socialdemokratisk riksdagsledamot och ordförande i riksdagens EU-nämnd, är socialdemokraternas huvudtalare i på torget i Täby centrum i år. Under två mandatperioder satt Åsa Westlund i EU-parlamentet så det är ingen vild gissning, enligt Eva Lindau, politisk sekreterare för socialdemokraterna i Täby, att talet kommer att koppla till EU-valet den 26 maj.

Nya kommunalrådet talar

Täbys nya S-märkta oppositionsråd Agneta Lundahl Dahlström, SSU:s ordförande Viktoria Tomsson och arbetarekommunens ordförande Magnus Kortell, kommer också hålla första maj-tal i Täby. Socialdemokraterna i Täby firar första maj mellan kl.11-13.

Malcolm B på scenen igen

Rapparen Malcolm B, som ställde upp på första maj förra året återvänder till Täby. Malcolm Brandin är känd för sin Bredänghiphop-stil och hörs i Danny Saucedos megahit ”Det brinner i bröstet”. Tidigare i år släppte han svängiga  ”Go low”, på egna labeln Guldish (namnet är en blinkning till uppväxten i Bredäng). ”Go low är mitt sätt att ta ett steg ut ur den hårda hiphop som jag växt upp i och få chans att släppa loss lite”, säger han till kingsizemag.se

facebook Twitter Email